Ansiktsbehandlinger

Unn deg en profesjonell spa ansiktsbehandling. La våre ehandlinger og produkter forynge og forbedre din hud! Med alle våre ansiktsbehandlinger får du hudanalyse og profesjonell råd for hjemmebruk, begge inkludert i prisene!

Klassisk Europeisk ansiktsbehandling:

Denne klassiske tradisjonelle dypt rensende behandling passer for alle hudtyper. Behandlingen inkluderer rens, peeling m/ damp, utklemming, samt en grundig hudanalyse. Ut i fra din hudtype velger terapeuten en maske som passer for deg, samt en fantastisk skulder, nakke og ansiktsmassasje som garantert vil gi slipp på all stress! Avsluttes med en fuktighetskrem.

Tid: 75 min. pris: 1390,-

Mini ansiktspleie:

Er du på farta og har dårlig tid, passer denne korte oppfriskende ansiktsbehandlingen kanskje for deg. Behandlingen består av en grundig rens, etterfulgt av ansiktsmaske tilpasset din hud og massasje. Behandlingen avsluttes med en kort fuktighets krem.

Tid: 50 min. Pris: 890,-

Spesiale ansiktsbehandlinger:

Luksus signaturbehandling for ansikt:

Ønsker du en enestående resultat som er vanskelig å glemme? Har du store porer, mye linjer, dårlig elastisitet i huden eller mangel på fuktighet? Behandlingen begynner med en grundig rens, enzym peeling m/damp, en grundig hudanalyse og eventuelt utklemming. Vår signaturbehandlings høydepunkt er et 100 % frysetørret konsentrat med det siste innen høyteknologiske produkter som terapeuten velger ut i forhold til din hud og behov. Ansiktsbehandlingen avsluttes med en herlig maske, og eventuelt napping av bryn hvis du ønsker det. For å gjøre det hele mer uforglemmelig, gir vi deg også en antistressmassasje for ansikt, nakke og skuldre.

Tid: 90 min. Pris: 1690.-

Luksus ansiktsopplevelse for Han

Flere og flere menn har begynt å ta vare på sitt utseende, derfor tilbyr vi en ansiktsbehandling kun for han! Produktene vi bruker er vitenskapelig sammensatt med mange av de naturlige, styrkende, pleiende planteekstrakter, som er utvalgt spesielt for menns hud og hudproblemer. Botaniske liposomer bidrar til å forebygge sårhet og rødskjoldet hud etter barbering, og forebygger også tette porer, nedgrodde skjeggstubber og tapt elastisitet. Behandlingen starter med rens, peeling m/damp, hudanalyse og eventuelt utklemming av sorte prikker. Terapeuten velger så en maske som passer din hudtype, samt får du en antirynke øyebehandling. Avsluttes med en herlig og beroligende ansikt-/ skuldre og nakke massasje.

Tid: 90 min. Pris: 1590,-

"C" & Sea-maske

C- vitaminbombe, Fresh & fornyende

En 3-fase gummismaske som kombinerer et høyt konsentrat av vitamin C, med frysetørrede alger, mikroinnkapslet i den reneste grønne olivenolje. Behandlingen reduser fine linjer, motvirker fotoaldring, styrker hudens elastisitet, gjenoppretter et ungdommelig utseende, og gir en fantastisk glød til huden! Egner seg for alle hudtyper.

Tid: 90 min Pris: 1690,-

Rosebehandling/Rs 2 Rosacea

Rosacea er et sirkulasjonsproblem, og regnes også for å være en kronisk hudsykdom, som forverres ved temperaturskifte, alkohol, sollys og sterke inntak av krydder. Problemet er ofte lokalisert i kinn, nese, panne og hake, og man finner også synlige blodkar i kinn og på nesen. Vår rosebehandling er rik på de mest gevinstgivende og aktive ingredienser som Lakris, grønn te og alger. En fantastisk behandling spesiallaget for rocacea, men anbefales også for erythema og couperose. Kan brukes av alle typer sensitiv hud.

Tid: 90 min Pris: 1790,-

Frisk Sunn Levende - Plantomer Lift-Off Mask

Plantomer er en unik maske som inneholder Algen Laminira Digitata, som er rik på mineraler, kalium, magnesium, kalsium, zink og mangandioksid, og det beste fra biene; Propolis, som er rik på naturlig antibiotika og vitamin A. Masken gir en effektiv behandling som er lindrende, legende, styrkende og dypt fuktgivende, og er særlig fin for sirkulasjonsproblemer, sensitiv hud, couperose eller ved erythema. Passer utmerket til menn.

Tid: 90 min Pris: 1690,-

Aknebehandling

En behandling som er skreddersydd for hud med akne og urenheter. Passer både unge og voksne.

Tid: 90 min. Pris: 1690,-

Kur på 4 behandlinger Pris: 6490,-

Myoxy Caviar Maske/Anti-aging

Basen i denne masken består av 98 % ren konsentrert kaviar tilsatt 2 % alger. Myoxy-Caviar er en fantastisk spesialmaske for voksen hud med tegn til aldring i huden. Den vil mykgjøre og glatte ut linjer, mette huden med næringsstoffer, sørge for optimal cellefornyelse og etterlate huden klar og fast. Anbefales i kombinasjon med hjemmeprodukter.

Tid: 90 min Pris: 1790,-

Kur på 4 behandlinger Pris: 6650,-

O2Optimal Oxygen Maske

En super behandling som tilfører O2 på hudens overflate og gir maksimalt med fuktighet. Egner seg for alle hudtyper, unntatt sensitiv hud.

Tid: 90 min Pris: 1690,-

Farvel til poser og ringer

En lindrende, avkjølende, drenerende anti-stress behandling designet for å redusere hevelser rundt øynene. Anbefales for hovne øyne med stress og tretthetssymptomer.

Tid: 45 min. Pris: 599,-

Anti-rynke øyebehandling

Spesialbehandling som inneholder kuldebehandlet collagen for det delikate øyeområdet. Masken forebygger og mykgjør linjer rundt øynene, og anbefales til alle hudtyper.

Tid: 45 min. Pris: 599,-

Myke lepper

Dette er en fantastisk behandling for å redefinere konturen rundt leppene, og arbeider effektivt for å redusere synlige tegn til aldring via sitt høye innhold av retinol. Passer alle hudtyper.

Tid: 30 min. Pris: 450 ,-

 

     Napping/voks av bryn
      15 min. Pris: 300,-

 

     Farging av vipper/bryn
      20 min. Pris: 375,- / 290,-

 

     Farging av vipper og bryn
      35 min. Pris: 550,-